Vanliga frågor (FAQ)

Här nedan ha vi sammanställt de mest vanliga förekommande frågorna om Certifiering.nu.

Finns alla certifierade företag sökbara på Certifiering.nu?
Nej, vi har inte ett komplett underlag av certifierade företag sökbara på Certifiering.nu. Några certifieringsorgan, med verksamhet i Sverige, exporterar för närvarande inte några uppgifter till oss. Företag i Sverige kan även ha blivit certifierade av utländska certifieringsorgan som vi inte har samarbetsavtal med. Se söktjänstens kvalitet

Hur kvalitetssäker är informationen på Certifiering.nu?
Söktjänstens kvalitet garanteras genom en automatisk och daglig export av företagsinformation från respektive medverkande certifieringsorgan. Det innebär att när information om certifierade företag ändras hos certifieringsorganen så uppdateras dessa ändringar automatiskt inom 24 timmar även på Certifiering.nu. I samarbete med Bisnode får vi dessutom kompletterande företagsuppgifter uppdaterade kontinuerligt för samtliga certifierade företag.

Går det att söka på företag i andra länder på Certifiering.nu?
Det går att söka på vissa företag i andra länder. Dessa företag är certifierade av de certifieringsorgan som medverkar på Certifiering.nu och som bedriver sin huvudsakliga verksamhet i Sverige. Det kan t.ex. vara ett svenskt företag som har dotterbolag utomlands.

Vår företagsinformation är inte korrekt. Vem vänder jag mig till för att rätta till dessa fel?
Kontrollera gärna våra källor där information finns om vart ni vänder er vid eventuella felaktigheter, eller om ni saknar några uppgifter - Gå till våra källor.

Vilka webbläsare stödjer Certifiering.nu?
Certifiering.nu stödjer Internet Explorer version 10.0, 11.0, Edge - Mozilla Firefox - Google Chrome - Safari - Opera.

Hjälper Certifiering.nu till att certifiera företag?
Nej, Certifiering.nu är inte ett certifieringsorgan. För mer information om vart ni kan vända er, se medverkande certifieringsorgan.

Välkommen till Certifiering.nu!


För att filtrera företag baserat på certifieringar, certifieringsorgan, SNI-koder osv, klicka på länken Certifierade företag ovan.