Skräddarsydd söktjänst av certifierade företag

Vi tillhandahåller en skräddarsydd söktjänst av certifierade företag som anpassas efter varje kunds önskemål. Tjänsten implementeras enkelt på respektive hemsida och uppdateras i realtid mot Certifiering.nu.

Abonnemang: 1 år
Pris: 5 700 SEK exkl. moms

Exempel på områden där denna tjänst kan användas:

1. Utifrån eget underlag
Skräddarsy en söktjänst av certifierade bolag som bygger på en egen framtagen lista av organisations- eller certifikatnummer. Man kan t.ex. vilja presentera:

  • Koncernens certifierade underleverantörer
  • Bolag inom en koncern eller organisation som är certifierade
  • Certifierade bolag som ingår i en multisite

Exempel: skräddarsydd söktjänst

2. Offentlig verksamhet
Offentliga verksamheter, som t.ex. kommuner och länsstyrelser, kan lägga upp skräddarsydda söktjänster över de lokala bolag som har erhållit någon form av certifiering.

3. Ackrediterade certifieringsorgan
Alla certifieringsorgan som medverkar på Certifiering.nu har, utan kostnad, tillgång till en skräddarsydd söktjänst över sina certifierade företag som de kan presentera på respektive hemsida.

4. Eget användargränssnitt
Om man inte önskar använda, den av oss, framtagna söktjänsten så går det bra att ta fram ett eget användargränssnitt som kopplas mot Certifiering.nu i realtid.

Välkommen till Certifiering.nu!


För att filtrera företag baserat på certifieringar, certifieringsorgan, SNI-koder osv, klicka på länken Certifierade företag ovan.